Menu
Menu close
HOME
PRZEPISY
PODRÓŻE
RESTAURACJE
PORADY
O BLOGU
HOME
PRZEPISY
PODRÓŻE
RESTAURACJE
PORADY
O BLOGU
PRZEPISY
Świąteczne carpaccio z buraka
z kremowym, wegańskim serkiem, granatem i rukolą
19.12.2019
Lunchowy gulasz
z pieczonymi ziemniakami, ciecierzycą i grilowanym bakłażanem
17.12.2019
Wegańska fit parmigiana
zapiekany bakłażan w pomidorowym sosie bazyliowym
05.12.2019
Pasta z bakłażana i oliwek
a'la tapenada.
29.11.2019
Babcina zupa ziemniaczana "z wkładką"
zagęszczona domową śmietanką z kalafiora
24.11.2019
Pikantny bowl meksykański
na rozgrzewający listopadowy lunch
21.11.2019
Wegański orzechowy pad thai
z tofu, mango i shiitake.
17.11.2019
Pieczone jabuszka
z orzechami włoskimi, syropem klonowym i cynamonem
15.11.2019
Odchudzony falafel pieczony
13.11.2019
Wegański pasztet z ziemniaków z kawałkami fasoli
z jabłkiem i cynamonem.
08.11.2019
Cieciecznica
z paprykową potrawką garam masala
05.11.2019
Wegański bigos polonijny
czyli polski comfort food poza granicami kraju.
01.11.2019
8
9
10
Obserwuj Pokarmlove w mediach społecznościowych
PRZEPISY
PODRÓŻE
RESTAURACJE
PORADY
O BLOGU
© 2016-2022. Wszelkie prawa zastrzeżone.