Menu
Menu close
HOME
PRZEPISY
PODRÓŻE
RESTAURACJE
PORADY
O BLOGU
HOME
PRZEPISY
PODRÓŻE
RESTAURACJE
PORADY
O BLOGU
PRZEPISY
Pasztet gryczano-soczewicowy
pełen smaku umami
03.04.2020
Wielkanocne roladki
z nie-łososiem i pastą bezjajeczną
31.03.2020
Wielkanocna, wegańska pasta "jajeczna"
z ciecierzycy
30.03.2020
Chili sin carne
w wersji wegańskiej
25.03.2020
Śniadaniove bowle
całonocna owsianka czekoladowa
21.03.2020
Kremowa zapiekanka ziemniaczana
z sojowym "mielonym" pod beszamelem
20.03.2020
Tarta czekoladowa z "serem" jaglanym
na kruchym spodzie, który zawsze wychodzi!
19.03.2020
Chleb bananowy z żurawiną
wegański, bez glutenu i bez cukru
14.03.2020
Idealne, wegańskie sojowe bolognese
27.01.2020
Curry z pieczonym batatem i czarną fasolą
pachnące nutką kardamonu
18.01.2020
Garbanzos con espinacas
czyli ciecierzyca ze szpinakiem w wersji hiszpańskiego tapa
14.01.2020
Sałatka kolorowa
czyli błyskawiczna meksykańska sałatka z fasolą
31.12.2019
7
8
9
Obserwuj Pokarmlove w mediach społecznościowych
PRZEPISY
PODRÓŻE
RESTAURACJE
PORADY
O BLOGU
© 2016-2022. Wszelkie prawa zastrzeżone.